Topics | Legrand vloerdozenconfigurator (2024)

 Previous  Next

Bij Legrand begrijpen ze dat het selecteren en samenstellen van de juiste vloerdoos en benodigde onderdelen vaak tijdrovend en ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben ze een innovatieve online tool ontwikkeld die dit proces vereenvoudigt en versnelt.

Naar de configurator

Met de vloerdozenconfigurator van Legrand kunt u moeiteloos de perfecte vloerdoos samenstellen. Deze tool helpt u bijhet maken van de juiste keuzes en zorgt ervoor dat uw vloerdoos compleet is, inclusief schakelmateriaal.

Legrand streeft naar efficiënte en duurzame werkplekken, zonder concessies te doen aan stijl en gebruiksgemak. Met het uitgebreide assortiment vloerdozen bieden zij oplossingen voor elke vloer, of het nu gaat om een technische vloer of beton. De vloerdozen zijn compatibel met verschillende vloerafwerkingen, waaronder tapijt, laminaat en PVC.

Het selecteren en samenstellen van de juiste vloerdoos met alle benodigde onderdelen kan een uitdagend proces zijn. Daarom heeft Legrand deze handige tool ontwikkeld om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en ervoor te zorgen dat uw vloerdoos compleet is, inclusief schakelmateriaal. Met de configurator kunt u zelfs uw eigen Mosaic schakelmateriaal in de vloerdoos configureren. Ontdek het nu bij Rexel en probeer het zelf uit!

Lees meer over installatietechniek

 Previous

Simpele oplossingen voor de woningbouw!

Theben biedt eenvoudige oplossingen voor klanten die (nog) niet geïnteresseerd zijn in smart home. Dit zijn betaalbare producten zoals een bewegingsmelder bij een oprit of een astronomische tijdschakelklok die het licht regelt wanneer het schemert.

Lees meer

Stago design kabelgoten in alle RAL-kleuren beschikbaar

Stago design kabelgoten zijn standaard verkrijgbaar in zwart (RAL9005) en wit (RAL9010) en op aanvraag in iedere gewenste RAL-kleur leverbaar. Een compleet systeem in de kleur van de goot, dus ook alle accessoires en hulpstukken.

Lees meer

Ontdek de vertrouwde kwaliteit van de MD4050

In 2007 introduceerde ABB als allereerste een universele inbouwdoos: de MD4050. En nog steeds vindt deze alleskunner met zijn vertrouwde kwaliteit, flexibiliteit en installatiegemak zijn weg naar menige woning en bedrijfsruimte. Ontdek waarom.

Lees meer

Nieuw! nVent CADDY metalen kabelhouder

De nieuwe nVent CADDY metalen kabelhouder met functiebehoud is een veelzijdige, functionele houder voor middelgrote kabelbundels in krappe ruimtes, zoals boven verlaagde plafonds en in tussenvloeren, maar ook in zichtbare gebieden.

Lees meer

Vlakkabel ideale basis voor EV-laadstations

De behoefte aan EV-laadstations groeit. Het aanleggen van een laadstation en het later toevoegen van meerdere laadstations kan met name in parkeergarages erg lastig zijn. Hierin is de Wieland vlakkabel de ideale oplossing.

Lees meer

Moderne huisautomatisering - De vier vereisten volgens Eaton

Eaton neemt u graag mee in de aandachtspunten voor een veilig en betrouwbaar huisautomatiseringssysteem van de toekomst.

Lees meer

Ontdek Gira System 3000 voor huisautomatisering

Met het Gira System 3000 kunnen alle functies voor de licht-, jaloezie- en verwarmingsregeling met één enkel systeem holistisch worden gepland en geïnstalleerd.

Lees meer

Vision groepenverdeler: De alleskunner

Al ruim 25 jaar is de Vision groepenverdeler een vertrouwd gezicht. Door voortdurende ontwikkeling blijft deze groepenverdeler voldoen aan de eisen van installateurs, waardoor de Vision altijd up-to-date blijft.

Lees meer

JUNG USB-C laadcontactdoos

USB-C is vanaf het einde van dit jaar de verplichte standaard voor alle draagbare apparaten. De nieuwe JUNG USB-C laadcontactdoos heeft een maximaal vermogen van 60 W en is geschikt voor o.a. telefoons, luidsprekers, tablets.

Lees meer

Ontdek de vloerdozenconfigurator van Legrand

Bij Legrand begrijpen ze dat het selecteren en samenstellen van de juiste vloerdoos en benodigde onderdelen vaak tijdrovend en ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben ze een innovatieve online tool ontwikkeld die dit proces vereenvoudigt en versnelt.

Lees meer

Pipelife Preflex: dé flexibele voorbedrade buis

Pipelife Preflex is dé keuze voor het snel en veilig aanleggen van elektro-installaties. Van diverse buiskleuren voor verschillende toepassingen, talloze draad- en kabelcombinaties tot extra brandveilig installeren met Preflex Safe; er is voor elke uitdaging een passende oplossing.

Lees meer

Buitentopper: Niko Hydro IP 55 spatwaterdicht

Niko Hydro is een gamma IP 55 waterdichte schakelaars, data-aansluitingen en buitenstopcontacten die gegarandeerd spuitwaterdicht zijn. Dat betekent dat u ze overal kan installeren waar u maar wilt, zelfs buiten op uw terras of in de wasruimte.

Lees meer

AK1 en AK2 IP65 nu ook in zwart

Attema introduceert de waterdichte AK1 en AK2 IP65 kabeldozen in subtiel zwart. Speciaal voor de installateur die weet dat een zwarte kabeldoos soms nét wat fraaier oogt dan de standaard lichtgrijze variant.

Lees meer

Universele plaat voor consolidatiepunten

Ontdek de innovatieve mogelijkheden van de universele Mosaic montageplaat! Deze veelzijdige oplossing biedt niet alleen moeiteloze integratie, maar ook een scala aan flexibele opties om aan al uw installatiebehoeften te voldoen.

Lees meer

CADDY verenstalen bevestigingen

Installateurs kunnen rekenen op de eersteklas kwaliteit en het gebruiksgemak van de verenstalen bevestigingsmiddelen van nVent CADDY - een innovatief en compleet gamma aan flexibele oplossingen.

Lees meer

Tijd afhankelijke DALI-2 lichtsturing

APC20-aanwezigheidssensoren van ESYLUX met geïntegreerde DALI-2 besturingseenheid breiden de mogelijkheden voor een ruimteoverkoepelende lichtsturing zonder gebouwbeheersysteem uit - bijvoorbeeld door tijdfuncties, zwermfunctie en centrale functies.

Lees meer

BACHMANN CYCLE draagt bij aan CO2-reductie

De BACHMANN CYCLE is een hoogwaardig design stekkerdoos die zich onderscheidt door zijn flexibiliteit en het gebruik van innovatieve en verantwoorde materialen. Zo zet BACHMANN haar eerste stap naar duurzaamheid.

Lees meer

Schneider Electric schakelmateriaal; Cradle2Cradle ZILVER

Ook in de installatiewereld is duurzaamheid een steeds belangrijker topic. Schneider Electric is daarom ook de eerste op de markt met het Cradle 2 Cradle Zilver certificering op schakelmateriaal.

Lees meer

Veiligheid en comfort met BTicino deurcommunicatie

Beheer de toegang tot uw woning met BTicino deurcommunicatie, onderdeel van Legrand. Dit betekent investeren in comfort en veiligheid, met een eigentijds design. Bovendien, met de wifi verbinding, blijft u altijd en overal verbonden met uw woning.

Lees meer

Stekerbaar installeren ideaal voor prefab bouwen

Stekerbaar installeren met Wieland sluit aan bij prefab bouwen trends. De combinatie van prefab bouw en stekerbare installaties maakt het bouwproces sneller, efficiënter, kosteneffectiever en verhoogt de kwaliteit en duurzaamheid van bouwprojecten.

Lees meer

Busch-Trevion®-smart touchsensoren

Met de Busch-Trevion®-smart touchsensoren introduceert Busch-Jaeger een compleet nieuwe, eigentijdse en intuïtieve bedieningservaring. Verkrijgbaar als keypad en 2,4”-display. Voorzien van extra functies zoals een geïntegreerde ruimtetemperatuursensor.

Lees meer

Installeren in een handomdraai

Advanced groepenkasten: speciaal ontworpen voor toepassing in de woning- en kleine utiliteitsbouw tot 63A. De geassembleerde groepenkast van Schneider Electric is flexibel en makkelijk uit te breiden.

Lees meer

Nieuwe producten van Gira

In overeenstemming met de eisen van de markt wordt het producten voortdurend uitgebreid en geoptimaliseerd om nieuwe standaarden te stellen op het gebied van technologie en design te kunnen bieden.

Lees meer

Buitentopper: Niko Hydro IP 55 spatwaterdicht

Niko Hydro is een gamma IP 55 waterdichte schakelaars, data-aansluitingen en buitenstopcontacten die gegarandeerd spuitwaterdicht zijn. Dat betekent dat u ze overal kan installeren waar u maar wilt, zelfs buiten op uw terras of in de wasruimte.

Lees meer

Een slim gebouw: hoe pakt u dat aan?

In de wereld van slimme gebouwen vervaagt de grens tussen wat ooit ‘de toekomst’ leek te zijn en wat vandaag werkelijkheid is. Ontdek wat u, samen met ABB, kunt doen om uw gebouw efficiënt, duurzaam en comfortabel te maken.

Lees meer

PAC1666: de sleutel tot nauwkeurigheid en efficiëntie

Betreed de wereld van nauwkeurige energiemeting met de PAC1666! Deze MID-gecertificeerde energiemeter belichaamt precisie en efficiëntie, essentieel voor een duurzame toekomst.

Lees meer

De vernieuwde lijn ETIMAT P-installatieautomaten

De nieuwe constructie van de verbeterde ETIMAT P-installatieautomaten, beschermd door twee Europese patenten, zorgt voor een superieure elektrische levensduur en een hoge diëlektrische sterkte (voor betere isolatie-eigenschappen).

Lees meer

DS301C-serie: klein van formaat, groots in beveiliging

Maak kennis met de nieuwe reeks aardlekautomaten van ABB van slechts één module breed. De DS301C-serie voorziet in de wereldwijd toenemende behoefte om stroomcircuits te beschermen in een compact elektrisch distributiepaneel.

Lees meer

 Next

Topics | Legrand vloerdozenconfigurator (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 5319

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.