Walmart Frisörpriser | Hitta Smartstyle Frisör inom Walmart (2024)

  • Pinterest
  • Twitter

Innehållsförteckning

En bra klippning är mer än bara längden på ditt hår. På Smartstyle frisörsalong erbjuder de en komplett service av frisörsalonger inne på Walmart som kan skapa den stil som passar dina ansiktsdrag.

Oavsett om du vill ha en rakning, professionell hårklippning, permanent eller hårbehandling kan deras hårstylister ge dig allt det.

IndustriHårvård
Grundat1996
GrundareRegis Corporation
ProdukterHårvård
Kundservice1-800-737-3535
webbplatswww.smartstyle.com

Walmart Frisörpriser | Hitta Smartstyle Frisör inom Walmart (1)

  • Smartstyle salongstjänster
  • Varför välja Walmart
  • Smartstyle Hair Salon
  • Walmart Salon Priser
  • Foliehöjdpunkter:
  • Perm:
  • Konditionsbehandling:
  • Vaxning:: För att förhindra att håret går sönder, tar de flesta frisörsalonger ut ytterligare 10 dollar för konditioneringsbehandling:
  • Specialstilar
  • Sålda produkter
  • Plats
  • Smartstyle Sociala Medier
  • Öppettider och stängningstider
  • Om Ava Nearby Salon Services
  • Ofta ställda frågor
  • Hur mycket kostar Smart Style?
  • Har Wal-Mart frisörsalonger?
  • Hur mycket kostar det att klippa sig på Wal-Mart?
  • Gör Smart Style permanentningar?
  • Vad är namnet på frisörsalongen i Wal-Mart?
  • Kan man bli klippt på Wal-Mart?
  • Vilken tid öppnar Wal-Mart’s frisörsalong?
  • När stänger Wal-Marts frisörsalong?

Smartstyle salongstjänster

För närvarande erbjuder majoriteten av smartstyle hårtjänster ytterligare schampo och konditionering för att se till att ditt hår är helt rent innan du fortsätter med den huvudsakliga stylingen.

Här tar vi en titt på flera Walmart frisörsalong priser som tas ut för flera hårtjänster och behandling.

Walmart Frisörpriser | Hitta Smartstyle Frisör inom Walmart (2)

HårklippningStyling
Express HaircutBasic
Hårklippning & SchampoFull (locktång/plattång)
Hårklippning, Schampo & Basic Style*Luxury (locktång/plattång)
Hårklippning, Schampo & Full Style* (locktång/platt strykjärn)Thermasmooth (locktång/platt strykjärn)
Barnklippning (åldern varierar beroende på salong)
Barnklippning Klippning & Schampo (åldern varierar beroende på salong)
Band/skäggklippning
FärgpaketFärg
All-Over Color & CutAll-Over Color
Partial Highlights & Cut (upp till 15 folier)Mini Highlights (upp till 5 folier)
Full Highlights & CutPartial Highlights (upp till 15 folier)
Full Highlights
Specialitet
Semi-Permanent
Permanent (inkluderar klippning)Konditioneringsbehandlingar
Partiell (upp till 10 stavar)Basic
FullSpecialty
SpecialtyMalibu
VaxningRelaxer
1 områdeRetouch (upp till 1″ återväxt)
2 områdenFull
3 Områden

Varför välja Walmart

Om du besöker en närliggande Walmart-butik, behöver du inte svettas över att göra ditt hår på en Smartstyle-salong. Det finns nämligen över tusen av dem över hela USA.

Därmed kan du få tillgång till deras tjänster oavsett var du bor. Oavsett om du befinner dig på landsbygden, i en stad eller i en förort.

På grund av kvaliteten på servicen är Walmart frisörsalong ganska populär bland familjer såväl som en affärsman.

Det sparar mycket tid eftersom du kan kombinera shopping med en hel del aktiviteter på samma gång.

Walmart Beauty Box Review

Smartstyle Hair Salon

Walmart Frisörpriser | Hitta Smartstyle Frisör inom Walmart (3)

De flesta Smartstyle hårsalonger ligger inte långt från Walmart-butiker, vilket gör det möjligt för kunderna att plocka en eller två varor från butiken under ett möte.

Till skillnad från de flesta nätverksmärken kräver Walmart inget medlemskap och de tar ut lika mycket betalt av alla förutom att avgifterna kan variera från plats till plats men var säker på att prislappen är densamma för alla på varje plats.

Walmart ger dig en massa betalparkeringsutrymme, och du behöver aldrig oroa dig för en tidsbeställning eftersom salongen arbetar med en policy om att gå in och boka tid.

På grund av deras prisklass är Smartstyle definitivt det idealiska stället för familjer att styla sitt hår och få alla hårvårdsprodukter till ett överkomligt pris.

Du kan även kolla in Supercuts

Walmart Nail Salon

Walmart Salon Priser

Walmart Frisörpriser | Hitta Smartstyle Frisör inom Walmart (4)

Klippning och schampo$16
Klippning för vuxna, schampo och föning$19
Barn 10 år och yngre klippning och schampo$11
Barn 10 år och yngre klippning, schampo och föning$14
Hårfärg från$45
Foil Highlights från$50
Perm från$45
Style med schampo från15$
Relaxer från och med50$
Specialty style från och med27$
Konditionsbehandling15$
Vaxning10$

Foliehöjdpunkter:

Highlights ger mer gnista samt dimensioner till ditt hår. Det lyser inte bara upp din look utan belyser samtidigt ditt ansikte.

Highlights är inte begränsade till blont hår. Förutsatt att du träffar rätt frisörsalonger sträcker sig alternativen till choklad och platina.

Om du vill ha foliehöjdpunkter kommer din frisör att ta hänsyn till dina preferenser för att bestämma antalet folier som kommer att räcka till för att uppnå det resultat du vill ha.

I genomsnitt kostar de flesta Walmart frisörsalongerna priser för höjdpunkter på upp till 6 folier $25 medan de som har mer än 6 folier kostar så mycket som $50.

European Wax Center Prices

Perm:

Perm har blivit de flestas favorit. För närvarande läggs texturering behandling till för att förbättra hår melodi samt hår volym för att skapa full täckning.

Då perm inte är för alla, Ava närliggande salong notering ger relaxer service för att släta ut och räta ut ditt hår innan perm.

Med detta är det lätt att styla och underhålla på samma gång. Priserna för permanentning, tillsammans med ytterligare konditionsbehandling i de flesta frisörsalonger kostar i genomsnitt 50 dollar.

Konditionsbehandling:

Användning av fel hårprodukter samt stylingverktyg kan skada hårets struktur. Oftast resulterar det i att håret går sönder.

För att förhindra att det händer tar de flesta frisörsalonger ut ytterligare 10 dollar för konditioneringsbehandling för att reparera skadat hår och se till att det är i bästa skick innan du stylar det.

Vaxning:: För att förhindra att håret går sönder, tar de flesta frisörsalonger ut ytterligare 10 dollar för konditioneringsbehandling:

Vaxning kan vara en smärtfri hårborttagningsmetod om den utförs av rätt personer. Det är ett utmärkt sätt att hålla huden perfekt slät och samtidigt trimma ögonbrynen. De flesta vaxningstjänster lämnar din hud hårfri med hjälp av flera formler som skapar långvariga resultat.

Specialstilar

För speciella händelser som bröllop, födelsedagar eller balen duger inte vanliga frisyrer. De flesta frisörsalonger erbjuder skräddarsydda frisyrer för speciella tillfällen som dessa.

Dina alternativ sträcker sig från flätor, lockar till hästsvansar. Om du vill ha en frisyr som du älskar kan du komma med ett foto så skapar vår frisör exakt det som finns på bilden åt dig.

Sålda produkter

Förutom att förändra ditt utseende och ge ditt hår en eller två toucher kan du få tillgång till ett brett utbud av högkvalitativa produkter på Walmart.

Du kan köpa flera hårvårdsprodukter som schampo och balsam på Walmart. Du kommer inte att ha några problem att hitta allt du behöver här, särskilt om du är ett fan av hårvårdsmärken som Kenra, Mizani, Joico och CHI.

Alla produkter som listas säljs till ett konkurrenskraftigt pris, nästan samma som företagets pris. Med Smartstyle salong kan du få en miljon dollar look till ett billigt pris.

Allså checkou: Great Clips Priser

Plats

Finn en Smartstyle plats inom Walmart nära dig

Få Walmart Öppettider

Finn Plats

Smartstyle Sociala Medier

Sociala medier Walmart Frisörpriser | Hitta Smartstyle Frisör inom Walmart (5) Walmart Frisörpriser | Hitta Smartstyle Frisör inom Walmart (6) Walmart Frisörpriser | Hitta Smartstyle Frisör inom Walmart (7)

Öppettider och stängningstider

Även om du jobbar under sena timmar, är det möjligt att få en fin frisyr på Walmart Salon. De flesta Smartstyle-salonger har öppet från 9 på morgonen och stänger senast 20 på kvällen utom under helgen då stängningstiden är kortare.

MÅN: 9:00AM20:00PM
MÅN: 9:00AM20:00PM
BRÖLLOP: 9:00AM8:00PM
THU:9:00AM8:00PM
FRI:9:00AM8:00PM
SAT:9:00AM8:00PM
SUN:10:00AM6:00PM

Om Ava Nearby Salon Services

Ava Nearby Salon erbjuder alla trendiga frisyrer som tillhandahålls av typiska frisörsalonger i närheten av dig. Deras tjänster är tillgängliga för alla, inklusive män, kvinnor och till och med barn.

Det är möjligt att få professionella hårklippningar samt hårbehandlingstjänster som hårfärgning, permanentning, avslappning, vaxning och schamponering.

Alla hårsalonger på deras hemsida erbjuder en extra schampotjänst med gratis konditionering för att hålla ditt hår rent och fritt från mjäll.

Ava närliggande salong kan också erbjuda speciella frisörsalonger listade för evenemang som brudfest, bröllopsdag, bal, bröllop och till och med födelsedagar.

De flesta frisörsalonger listade erbjuder skräddarsydda frisyrer som flätor, jerry curl, hästsvansar och mycket mer. Hårtjänsterna under vår listning kan också göra rekommendation med hänsyn till din hårtyp, färg och textur för att veta vilket alternativ som passar in i dina behov.

Med bara ett klick på din mobiltelefon kan du hitta tusentals alternativ för hårsalonger i närheten av mig samt Walmart hårsalong.

Det går dessutom att registrera sig på vår plattform och även bli listad på vår plattform gratis. Ava närliggande salong gör mer än att bara hålla dig uppdaterad om de senaste priserna på Walmart hårsalong utan ser också till att du får en större räckvidd.

Så när du nästa gång vill hitta de bästa hårsalongerna eller hårtjänsterna i närheten av mig, vänder du dig helt enkelt till Ava närliggande salong.

Ofta ställda frågor

Hur mycket kostar Smart Style?

Ja, det beror på vilka tjänster du väljer. Vanligtvis börjar det från 15,95$

Har Wal-Mart frisörsalonger?

Ja, verkligen. Smart style erbjuder dig en komplett professionell hårklippningstjänst med Wal-Mart store convenient locations inklusive west-chase i (Houston, TX).

Det erbjuder även hårvårdsprodukter, inklusive hårstylingsprodukter, schampo, balsam och många fler.

Hur mycket kostar det att klippa sig på Wal-Mart?

För en hårklippning börjar det från 15.50$, resten av processen beror på de stilar och frisyrer som du väljer.

Gör Smart Style permanentningar?

Oavsett om du är på jakt efter permanent, frisyr, hårklippning och hårfärg när du besöker smart style betyder det att du är på rätt ställe.

Denna salong i sig erbjuder dig vänlig och professionell hårstyling och hårvårdstjänster till en överkomlig kostnad.

Vad är namnet på frisörsalongen i Wal-Mart?

Smart style är namnet på frisörsalongen i Wal-Mart.

Kan man bli klippt på Wal-Mart?

Ja, självklart, utan att fråga. eftersom de tar hand om er alla oavsett om ni är män, kvinnor och barn kan ni enkelt få ert hår klippt med en mängd olika stilar och erbjudanden, inklusive permanentning, vaxning, rakning, avslappning, schampo, hårfärgning, professionella hårklippningar och många fler.

Checkout Utube To Makeup Artists

Vilken tid öppnar Wal-Mart’s frisörsalong?

De flesta Walmart frisörsalonger har öppet måndag 9:00, tisdag 9:00, onsdag 9:00, torsdag 9:00, fredag 9:00, lördag 9:00 och söndag 10:00

När stänger Wal-Marts frisörsalong?

De flesta Walmart har stängt måndag 20:00, tisdag 20:00, onsdag 20:00, torsdag 20:00, fredag 20:00, lördag 20:00 och söndag 18:00

Walmart Frisörpriser | Hitta Smartstyle Frisör inom Walmart (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6280

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.